preskoči na sadržaj

Osnovna škola Žuti brijeg Zagreb

Učenička zadruga "Žuti brijeg"

Facebook poveznica učeničke zadruge "Žuti brijeg":

https://www.facebook.com/U%C4%8Deni%C4%8Dka-zadruga-%C5%BDuti-brijeg-1734656486770324/?fref=ts

 

Humanitarna akcija DJECA DJECI

12.12.2017. Učenička zadruga Žuti brijeg sudjelovala je u humanitarnoj akciji gradske četvrti Dubrava pod nazivom DJECA DJECI koja se održala u Kulturnom centru Dubrava. Od prodaje naših proizvoda sakupljeni prilozi idu djeci iz naše Gradske četvrti kojima je to najviše potrebno. Pozdravljamo ovakve akcije i presretni smo da smo mogli sudjelovati na ovako velikoj i dobrotvornoj manifestaciji.

Voditelj učeničke zadruge Žuti brijeg
prof. Roland Gambiroža

 

 

Prodaja adventskih vijenaca

24.11.2017. učenička zadruga Žuti brijeg prodavala je adventske vijence u predvorju škole. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u izradi vijenaca a posebno učenicima posebnog razrednog odjeljenja pod vodstvom učiteljice Marije Jozić, i obiitelji Miškulin koja nas svake godine obraduje sa prekrasnim kreativnim radovima.

Voditelj učeničke zadruge Žuti brijeg
prof. Roland Gambiroža

 

 

Međužupanijski susret učeničkih zadruga

 

Posjet OŠ Stjepan Radić u Brestovcu Orehovičkom u srcu Hrvatskog zagorja 20.10.2017. je održan u sklopu međužupanijskog susreta učeničkih zadruga Grada Zagreba i Krapinsko - zagorske županije. Sudjelovale su učenice 7.b razreda OŠ Žuti brijeg Dana Dumančić i Rea Rođak u pratnji profesora i voditelja školske zadruge Rolanda Gambirože.

 
I ove godine sakupljali smo stari papir!
Učenička zadruga Žuti brijeg i učenici 7.c, 8.b i 7.a razreda 26.09.2017. godine organizirali su nošenje starog školskog papira kako bi reciklažni materijal odvezli u tvrtku za zbrinjavanje starog papira.
Zahvaljujemo učenicima naše škole koji su pomogli u nošenju papira te velika hvala gospođi Nikoleti Brajković na ustupanju svog kombija i logistike.

Voditelj učeničke zadruge prof. Roland Gambiroža

 

 

20.09.2017. Učenička zadruga Žuti brijeg organizirala je radionicu modeliranja koju je vodila naša gošća umjetnica keramičarka Marina Blažek. Učenici i zadrugari upoznati su sa prvim koracima u izradi male plastike i mogućnostima modeliranja gline. Nastavljamo sa radionicima na kojima će učenici naučiti proces pečenja gline u keramičkoj peći.

 

08.05.2016. na Majčin dan Učenička zadruga Žuti brijeg predstavila se župljanima Granešinskih Novaka i Žutog brijega ispred Ckrve BDM Kraljice mira u Granešinskim Novakima. Ovim putem zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su upriličili ovaj događaj i posjetili naš zadružni štand ispred crkve, hvala vam na donacijama i dobroj volji. Zahvalu upućujemo majkama suradnicama naše zadruge Mirjani Karlovčan i Gabrijeli Divković na ukusnim kolačima koje su ispekle za ovu prigodu. Posebno pohvaljujemo učenicu 7.b i članicu učeničke zadruge Martu Brajković na predivnom govoru zahvale u crkvi i na kraju najljepša hvala župniku Marijanu Ožegoviću koji nam je omogućio gostovanje sa našom zajedničkom željom da će ovo gostovanje na Majčin dan postati tradicija.
Voditelj učeničke zadruge prof. Roland Gambiroža

 

14. smotra učeničkih zadruga Grada Zagreba

15.04.2016. održana je 14. smotra učeničkih zadruga Grada Zagreba u OŠ Gračani na kojoj je po prvi put učestvovala i naša učenička zadruga "Žuti brijeg" zahvaljujemo svima koji su pomogli a posebno učenicama koje su se natjecale Nora Miškulin 5.c, Sara Vojvodić 7.a, Lana Divković 7.d i Nika Reštigorac 7.d. Posebna zahvala našim voditeljima i suradnicima Renata Halabarec, Željkica Beljo, Tomislav Čuvalo i Roland Gambiroža bez kojih ovo sve ne bi bilo ostvareno. Za prvi put rezultat je više nego zadovoljavajući od tridesetak učeničkih zadruga Grada Zagreba nalazimo se na 15 mjestu. Čestitke svim ostalim natjecateljima a posebno Učeničkoj zadruzi "Izvor" OŠ Sesvetska Sopnica na osvojenom prvom mjestu.
Roland Gambiroža voditelj učeničke zadruge "Žuti brijeg"

 

 

 

 

Zahvaljujemo svima koji su pomogli i sudjelovali u uspješnoj realizaciji projekta prezentacije naše učeničke zadruge i škole na Uskršnjem sajmu u trgovačkom centru Garden Mall. Posebno zahvaljujemo trgovačkom centru Garden Mall što su nas ugostili i omogučili našim zadrugarima prve radne korake van naše škole.


Vaša učenička zadruga "Žuti brijeg"

 

Poštovani,
u suradnji učeničke zadruge " Žuti brijeg" i trgovačkog centra Garden Mall, a u sklopu Uskršnjeg programa 20. 03. 2016. održala se lutkarska predstava u kojoj su sudjelovali učenici lutkarske skupine OŠ Žuti brijeg sa prigodnim programom. Zahvaljujemo voditeljicama lutkarske sekcije učiteljicama Ivani Kuni i Vesni Madžar i čestitamo učenicama viših i nižih razreda koje su sudjelovale u predstavi.

 


VIRTUALNE UČIONICE

Kliknite za pristup virtualnim učionicama.

Office 365 za škole

OFFICE 365 za škole

Prijavite se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom i koristite besplatne alate i usluge.

 

Kliknite za pristup e-Dnevniku

Obilježavamo...

U SRPNJU I KOLOVOZU:

 

6.7. Međunarodni dan zadruga

10.7. Nacionalni dan Nikole Tesle

30.7. Međunarodni dan prijateljstva

5.8. Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

5.8. Dan hrvatskih branitelja

12.8. Međunarodni omladinski dan

15.8. Velika Gospa

19.8. Svjetski humanitarni dan

Anketa
Koliko često koristite internet za učenje ili pisanje domaće zadaće?

Korisni linkovi
 > GoogleCMS za škole logo
Osnovna škola Žuti brijeg Zagreb / Vrtnjakovečka 2, HR-10000 Zagreb / os-zutibrijeg-zg.skole.hr / ured@os-zutibrijeg-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju