preskoči na sadržaj

Osnovna škola Žuti brijeg Zagreb

 > Predmeti
Vjeronauk

 

Učenici sedmih razreda OŠ Žuti brijeg tijekom nastave na daljinu, u travnju, kreativno i maštovito su sudjelovali u aktivnosti stvaranja plakata za sakrament ispovijedi. Pogledajte njihove radove.

 

Učenici petih razreda OŠ Žuti brijeg tijekom nastave na daljinu, u svibnju, kreativno i maštovito su sudjelovali u aktivnosti stvaranja stripa o hrvatskim svecima i blaženicima. Pohvala učenicima petih razreda za uspješno korištenje digitalnih alata. Pogledajte njihove radove.

 

Učenici šestih razreda OŠ Žuti brijeg tijekom nastave na daljinu, u svibnju, sudjelovali su aktivnosti stvaranja znakova sakramenata u formi vitraja. Pogledajte njihove radove.

 

 

 

 

 

Učenici 2.a OŠ Žuti brijeg tijekom nastave na daljinu, u travnju, u Velikom tjednu kreativno i maštovito su sudjelovali u aktivnosti stvaranja slikovnice Isusov križni put. Pogledajte njihove radove.

 

 

 

 

 

Učenici 2.a OŠ Žuti brijeg tijekom nastave na daljinu, u svibnju, kreativno i maštovito su sudjelovali u aktivnosti oblikovanje krunice od prirodnih materijala. Pogledajte njihove radove.

 

  

 

VIRTUALNE UČIONICE

Kliknite za pristup virtualnim učionicama.

Office 365 za škole

OFFICE 365 za škole

Prijavite se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom i koristite besplatne alate i usluge.

 

Kliknite za pristup e-Dnevniku

Obilježavamo...

U STUDENOM:

 

1.11. Svi sveti

9.11. Svjetski dan izumitelja

16.11. Međunarodni dan tolerancije

18.11. Dan sjećanja na Vukovar

20.11. Međunarodni dan djeteta

24.11. Dan hrvatskog kazališta

 

Anketa
Koliko često koristite internet za učenje ili pisanje domaće zadaće?

Korisni linkovi
 > GoogleCMS za škole logo
Osnovna škola Žuti brijeg Zagreb / Vrtnjakovečka 2, HR-10000 Zagreb / os-zutibrijeg-zg.skole.hr / ured@os-zutibrijeg-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju